Te koop

Een buitenkansje, omdat we niet alles zelf kunnen houden.

Prachtig hoogbenig 1e premie merrie veulen met fantastische beweging. Zeer aansprekend luxe veulen. Wij verwachten dat ze rond de 1.50cm gaat uitkomen. Ze is geboren in april 2023 en bijna alweer een jaarling.

Vader is de goedgekeurde hengst Maylo Taaijs met een uitmuntend karakter. Hij komt uit een eerste premie Ster merrie.

Beide ouders zijn PSSM1 vrij, hiermee is zij ook PSSM1 vrij.

Ze gaat iedere dag aan de hand mee naar buiten samen met haar andere leeftijdsgenoten. Ze is netjes opgevoed en heel sociaal.

Hoeven altijd netjes bijgehouden. Ontworming volgens dierenarts advies.

Ben je op zoek naar een grote Irish Cob met wat luxer beenwerk? Dan is dit je kans. Wij ontmoeten je graag.

Jaarling hengst hoog op de benen

Prachtige jaarling hengst uit een 1e premie merrie. Geboren maart 2022.

Hij komt iedere dag in de hand, halster omdoen gaat goed, loopt netjes met de merrie mee. Hij is mensgericht en komt graag naar je toe voor aandacht en contact. Het is een stoere bink die zich graag laat zien.

Hij is hoog op de benen en wordt grote maat.
Zijn half zus (zelfde vader) is vorig jaar beloond met een eerste premie en is dag kampioen geworden. Succes zit in de genen.

Ben jij op zoek naar een stoere bink maar ook een knuffel beer, dan is dit wat je zoekt. Wacht niet langer en neem contact op met Corne.

06-51172031

Wij hebben veldhoeve’s Eye Catcher bij Hennie en Corne gekocht. Geweldige ervaring. Super lieve mensen, heel meedenkend, heel veel liefde voor paarden en mensen. Heel dankbaar dat wij deze kans hebben gekregen van hun. Hopen op nog een hele leuke tijd met zijn allen!!!

Mehelia en pim

Interesse?

Neem contact op via Hennie Timmer: 06-13569453
of hennie@stalveldhoeve.nl