Relax & ride week

Op vakantie met je paard! All inclusieve!

Wil je graag samen met je paard op pad en even uit de dagelijkse sleur? Nieuwe dingen leren en ervaren in een rustige omgeving? Lekker uitrusten als je daar behoefte aan hebt? Geen zorgen over “wat eten we vandaag”? Dan is deze RELAX en RIDE week precies wat je zoekt!

In de zomervakantie is er weer een geheel verzorgde RELAX en RIDE week. Deze week heeft de combinatie van activiteiten gericht op de paardensport zelf en activiteiten gericht op persoonlijke groei en de band met je paard.

Iedere dag is er in de ochtend en in de middag een activiteit waaraan je vrijblijvend kan deelnemen. Hierbij moet je denken aan dressuur en spring-les, schriktraining, yogales, kudde observeren, en buitenritten met fotoshoot. In groepsverband ga je ervaren watpaardencoaching precies is. Dit is nog niet alles maar houden we nog graag als verrassing Tussen de activiteiten door is er voldoende gelegenheid om te doen waar je zelf behoefte aan hebt.

‘s Ochtends kan je aanschuiven voor het ontbijt, ‘s middags voor de lunch. ‘s Avonds staat er een heerlijke warme maaltijd voor je klaar.

In het weiland kan je je tent opzetten waarbij je uitzicht hebt op je eigen paard. Na een warme dag kan je bijkomen in de sfeervolle landelijke douche.

  • Deze week staat open voor alle rassen.
  • Heb je geen tent dan kan je er een huren.
  • Aankomst: maandag morgen om 10.30.
  • Vertrek: vrijdag middag om 15.30.

Investering:

  • Per persoon met paard: € 547,00 (24 uur weidegang met hooi zit hierbij inbegrepen)
  • Gezinskorting: 2e en volgende: 507,00
  • Extra optie stalling : € 67,00, (gehele verblijf)
  • Extra optie: Betrouwbaar paard in bruikleen gedurende het verblijf; € 97,00
  • Tent huur 2 pers. € 49,00 (gehele verblijf en zelf opzetten en afbreken)
  • Tent huur 4 pers. € 79,00 (gehele verblijf en zelf opzetten en afbreken)

Bovengenoemde prijzen zijn totaal prijzen voor het gehele verblijf. Incl. ontbijt, lunch en diner en iets lekkers tussendoor en incl. alle lessen/activiteiten.

Vroegboekkorting:

Meld je aan voor 1 april voor een eenmalige prijs van € 504,00 ipv. 547,00.

Heb je dus interesse, neem dan meteen actie, voordat de beschikbare plaatsen verdwenen zijn. Deze vakantie week organiseren we eenmaal per jaar mocht je dus eens overwogen hebben om deel te nemen dan is dit je kans.

Wil je je aanmelden?

Stuur dan een mail en vermeld je naam, aantal personen, tel. nr. en mailadres. Na deze aanmelding ontvang je een inschrijfformulier.

Heb je een vraag of zou je meer willen weten over deze week dan kan je mailen via info@stalveldhoeve.nl .