Workshop

Paard en Taal

Begrijpen en gebruik maken van de lichaamstaal van paarden

Wat kan je verwachten?

We gaan kijken naar het natuurlijke gedrag van paarden. De paardentaal bestaat uit veel lichaamsbewegingen, door de taal van de alpha merrie en de alpha hengst na te bootsen kunnen we onze paarden op een geweldloze en duidelijke manier sturen. Dit zorgt voor meer harmonie en rust in onze relatie met paarden.

Een paard is een kudde- en vluchtdier die veiligheid als eerste prioriteit heeft. Een paard denkt ook niet zoals wij maar reageert instinctief. Een paard staat altijd in contact met zijn kuddegenoten en zijn omgeving. Dit om tijdig roofdieren waar te kunnen nemen of de signalen van aanwezigheid op te vangen. Dit altijd in contact staan met, het in het Nu Zijn, is van groot belang in onze omgang met paarden. Ze zullen op alle bij ons aanwezige emoties, stemmingen en lichaamstaal reageren.

Info:

Tijdstip:

         10.30

tel 06-130 36 462 of

email: irando@hetnet.nl

tot ong. 15.00 uur

Investering:

€ 60.00 Hiervan gaat € 2.50 naar de Brooke Hospital for animals.

Dit is incl. koffie, thee en wat erbij.

Aantal deelnemers: max 8 personen.

Waar:

Stal Veldhoeve, Bisschopweg 17a te Lunteren.

Hennie tel: 06-13 56 94 53

Er zijn paarden en pony’s beschikbaar om mee te werken.

Iedere deelnemer ontvangt een syllabus en

een certificaat van deelname.

Aanmelden voor de workshop kan via de contactpagina van deze site.

Meest recente reacties

27.05 | 11:47

Bedankt voor de goede zorgen en het goede werk Vol vertrouwen naar een mooie toekomst voor Nubby en mijzelf

21.06 | 21:20

Zaterdag bij Corné en Hennie geweest. Erg kundig, belang van de dieren staat voorop. Open in gesprek, meedenkend . Bedenktijd gekregen en alle medewerking. Super toegewijde eigenaren . Direct vertrouw

15.04 | 14:45

Vandaag mijn eerste paardencoaching gehad. En wauw wat bijzonder om mee te maken ! Heel bijzonder hoe het paard Wiebe op mijn positivietijd reageerde! Ik kijk al uit naar mij volgende sessie !

22.08 | 17:14

Graag wil ik mijn dochter Imke een x meer laten doen aan de plopjesles. Ze is 4,5 en heeft al aantal c op paarden gezeten

Deel deze pagina