Paardenkracht voor Pubers DEEL 2

Paardenkracht voor Pubers deel 2 is het vervolg programma van Paardenkracht voor Pubers deel 1.

Het programma biedt meer diepgang en laat kinderen hun grenzen weer verleggen.

Dit programma bestaat uit 5 lessen van 2 uur (en een terugkomdag) die aansluiten bij de voorgaande training Paardenkracht voor Pubers Deel 1 en exclusief voor de pubers die deel 1 hebben afgerond.

De lessen vinden verspreid over 1 kalenderjaar plaats. April 2020 gaat het programma van start.

Hieronder vind u een korte omschrijving van de inhoud van het programma.

Les 1: Oordelen, beoordelen en vooroordelen in de kudde, samen gaan we leren wat het verschil is tussen oordelen, beoordelen en vooroordelen en hoe om te gaan met (voor)oordelen. We vinden best wel snel ergens iets van. We leren samen hoe we positief kunnen omgaan met ons oordeel of dat van een ander.

 Les 2: Weerstand in de kudde, soms loopt een situatie anders dan jij wil, of dan iemand anders wil, dan ontstaat er weerstand. Hoe kun je weerstand oplossen en hoe voorkom je weerstand? We gaan samen aan de slag en leren daarbij ook hoe we tot een compromis kunnen komen.

 Les 3: De kudde in beweging,  tijdens de vorige cursus heb je al geleerd hoe je goed kunt samenwerken, in deze les gaan we hier nog eens verder op in. Elke kudde heeft behoefte aan goede leiding. Welke eigenschappen heeft een goede leider volgens jou? Herken jij hierin ook eigenschappen bij jezelf? Hoe zou je deze kunnen toepassen?

 Les 4: De kleurrijke kudde, een kudde bestaat uit allerlei verschillende paarden. Het zijn allemaal paarden en toch zijn ze ook allemaal een beetje verschillend van elkaar. We gaan kijken naar de verschillen in de kudde van de paarden en ook in onze eigen kudde. Hoe ga je om met deze verschillen, herken je verschillen bij jezelf? Of juist bij een ander? Welke unieke kwaliteiten bezit jij en hoe gebruik je deze kwaliteiten?

 Les 5: De kudde op zijn best! Ieder kind bezit een eigen talent. Ergens waar jij heel erg goed in bent of misschien nog wel wilt worden. Bedenk eens welke droom jij voor de toekomst hebt. We gaan er eens samen naar kijken en bedenken hoe jouw eigen talent hierbij goed van pas komt! Samen maken we er een te gekke eindshow van, waarvan ook de ouders en andere familieleden mogen komen genieten!

Les 6 / terugkomdag!  Hoe gaat het nu met je? Waaraan heb je nog behoefte? Wat zou je nog graag willen doen of willen leren? Samen gaan we nog eens aan de slag.

Paardenkracht voor Pubers deel 2 bestaat uit:

  • 5 lessen van 2 uur (10 contacturen)
  • een terug-kom-middag (2 contacturen)
  • een werkboek inclusief zelfevaluatie
  • een certificaat voor de deelnemer
  • een feestelijke afsluiting

De investering voor Paardenkracht voor Pubers deel 2 is 387,00 euro inclusief materialen, drinken en fruit.(Vergoeding vanuit een PGB budget is mogelijk)

Maximaal aantal deelnemers per training is 6 kinderen.

Deelname aan PKVP deel 2 vindt plaats op volgorde van inschrijving. Is het vol dan kan uw kind op de wachtlijst voor een volgende PKVP deel 2.

Uw inschrijving wordt geregistreerd na ontvangst van een volledig ingevuld inschrijfformulier. Na betaling van de kosten is de inschrijving definitief.

De training wordt verzorgd door Hennie Timmer en Annemieke Woudenberg. Hennie is professioneel opgeleid als coach/lesgever en is gespecialiseerd in het coachen met behulp van paarden. Annemieke Woudenberg  is  assistent trainer en heeft 25 jaar ervaring met dieren. Beide zijn in het bezit van een VOG en BHV.

Stuur het ingevulde inschrijfformulier met uw handtekening naar:

emailadres: info@veldhoevecoaching-begeleiding.nl

Per post kan natuurlijk ook: Stal Veldhoeve, Bisschopweg 17A, 6741 LC Lunteren

Wil je vrijblijvend meer informatie of je liever via de site aanmelden? Dat kan via het contact formulier of info@stalveldhoeve.nl

Heb je de voorkeur voor een andere datum, tijd en/of locatie laat het ons weten!

Door je op te geven ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Stal Veldhoeve. Deelname is geheel op eigen risico.

Meest recente reacties

27.05 | 11:47

Bedankt voor de goede zorgen en het goede werk Vol vertrouwen naar een mooie toekomst voor Nubby en mijzelf

21.06 | 21:20

Zaterdag bij Corné en Hennie geweest. Erg kundig, belang van de dieren staat voorop. Open in gesprek, meedenkend . Bedenktijd gekregen en alle medewerking. Super toegewijde eigenaren . Direct vertrouw

15.04 | 14:45

Vandaag mijn eerste paardencoaching gehad. En wauw wat bijzonder om mee te maken ! Heel bijzonder hoe het paard Wiebe op mijn positivietijd reageerde! Ik kijk al uit naar mij volgende sessie !

22.08 | 17:14

Graag wil ik mijn dochter Imke een x meer laten doen aan de plopjesles. Ze is 4,5 en heeft al aantal c op paarden gezeten

Deel deze pagina