Ponykamp 4 daagse 2.0

Deze pony 4-daagse is de opvolger van ponykamp 4-daagse 1.0, bedoeld voor ruiters die hebben deelgenomen aan de ponykamp 4-daagse 1.0.

De ponykamp 4-daagse 2.0 sluit heel mooi aan op de ponykamp 4-daagse 1.0. Geschikt voor de wat meer gevorderde ruiters met passende activiteiten. Plezier staat voorop maar het zal ook heel leerzaam zijn.

 Elke dag rijden op je favoriete pony.

Je gaat kennis maken met schriktraining voor paarden waarbij allerlei attributen in de rijbak worden gezet. Je maakt de paarden vertrouwd met alle attributen, en vooral “Hoe doe ik dat”.

We gaan aan de slag met de basisbeginselen van springen en als jij er aan toe bent mag je een sprongetje wagen.  Heb je een bodyprotector, neem die dan op alle 4 de dagen mee.

Er zal een heuse fotoshoot gemaakt worden door een professionele fotograaf van elke deelnemer met zijn of haar favoriete pony. (privacy zal absoluut worden gewaarborgd) De deelnemers leren welke voorbereidingen er nodig zijn voor zichzelf maar ook van de pony. De deelnemers bepalen zelf welke kleding ze aan hebben, welke kleuren en gaan de pony helemaal klaar maken voor de shoot. Er zitten 2 tot 3 foto’s bij de ponykamp investering inbegrepen.

We gaan ook creatief aan de slag. Zo krijgen de deelnemers een dagboek waarin we dagelijks werken. Hierin staan ook de dagelijkse activiteiten en tips. Zo is er na afloop een leuke herinnering aan deze te gekke ponykamp 4-daagse 2.0.

De kinderen mogen alle dagen een vaste pony uitkiezen waarop ze rijden. Ze worden in kleine groepjes ingedeeld zoveel mogelijk op gelijk niveau en leeftijd.

Net zoals vorig jaar mogen de crafty ponies mee.

Het zijn prachtige speelgoed pony’s. Ze zijn gemaakt van luxueus zacht imitatiebont en maakt ze onweerstaanbaar knuffelbaar.

Alle pony's worden geleverd met Nederlandstalige instructie boekje om spelenderwijs te leren veilig en juist om te gaan met een pony! Er ligt er een grote focus op de veiligheid rondom de omgang met het paard welke van nature een vluchtdier is.

Alle extra uitrustingen en accessoires (afzonderlijk verkrijgbaar) passen en werken net zo als de uitrusting bij echte paarden! en worden ook geleverd met een instructie boekje.

De *Crafty Pony hebben wij op voorraad in de ruitershop. 

( Elke deelnemer ontvangt een leuke korting op de Crafty Pony)

De *Crafty Pony mag iedere dag mee op ponykamp 

*Het is niet verplicht om een Crafty Pony aan te schaffen, er zijn altijd kinderen die er 1 hebben en dan wordt er samen gespeeld)

De lessen worden gegeven door gediplomeerde instructeurs. 

De Ponykamp 4-daagse 2.0 is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde ruiters in de leeftijd van 5 tot 13 jaar. Om de kwaliteit en veiligheid te waarborgen is er een max. van 12 kinderen.

Datum: 17, 18, 19 en 20 juli 2023. Tijd: elke dag van 9.30-15.30


Lunch is inbegrepen met iedere dag vers brood. 


Ook alle drankjes en tussendoortjes. Kortom geheel verzorgde dagen.

Investering: € 387,00

Het tweede kind uit hetzelfde gezin krijgt € 29,00 korting.

Zit je al op paardrijles, dan is deze Ponykamp 4-daagse een waardevolle toevoeging, en zal de ruiter hier veel voordeel uit halen.

Heb je nog geen paardrijles gehad, dan haal je met deze Ponykamp 4-daagse meer uit je praktijklessen.

Ben jij een ervaren ruiter dan bied deze ponykamp 4-daagse 2.0 veel uitdaging.

Je kan je opgeven door een mail te sturen naar: info@veldhoevecoaching-begeleiding.nl Daarna ontvang je het inschrijfformulier.

Wacht niet te lang, er zijn al aanmeldingen binnen. Wij kijken er naar uit!

Heb je verder nog vragen, stel ze gerust!

Meest recente reacties

27.05 | 11:47

Bedankt voor de goede zorgen en het goede werk Vol vertrouwen naar een mooie toekomst voor Nubby en mijzelf

21.06 | 21:20

Zaterdag bij Corné en Hennie geweest. Erg kundig, belang van de dieren staat voorop. Open in gesprek, meedenkend . Bedenktijd gekregen en alle medewerking. Super toegewijde eigenaren . Direct vertrouw

15.04 | 14:45

Vandaag mijn eerste paardencoaching gehad. En wauw wat bijzonder om mee te maken ! Heel bijzonder hoe het paard Wiebe op mijn positivietijd reageerde! Ik kijk al uit naar mij volgende sessie !

22.08 | 17:14

Graag wil ik mijn dochter Imke een x meer laten doen aan de plopjesles. Ze is 4,5 en heeft al aantal c op paarden gezeten

Deel deze pagina