Ponykamp 4-daagse 1.0

Deze pony 4-daagse is bedoeld voor kinderen die veel tijd willen doorbrengen met hun favoriete dier. Veel plezier beleven met elkaar en de pony´s, en ook ga je veel leren.

Tijdens onze Ponykamp 4-daagse ga je elke dag rijden, besteed je veel tijd aan de verzorging van de pony’s en paarden en leefomgeving.

Je gaat proeven aan andere disciplines in de paardensport zoals voltige en springles. Leer je over paardengedrag in de kudde om je pony beter te leren begrijpen.

We gaan het hebben over angst en spanning bij paardrijden met handige tips en oefeningen.

Kom je alles te weten over de bouw, anatomie en skelet van het paard.

De onderwerpen tijdens de lessen worden ondersteund door inzet van de prachtige leerzame speelgoedponies. Ze zijn gemaakt van luxueus zacht imitatiebont en maakt ze onweerstaanbaar knuffelbaar.

Alle pony's worden geleverd met Nederlandstalige instructie boekje om spelenderwijs te leren veilig en juist om te gaan met een pony! Er ligt er een grote focus op de veiligheid rondom de omgang met het paard welke van nature een vluchtdier is.

Alle extra uitrustingen en accessoires (afzonderlijk verkrijgbaar) passen en werken net zo als de uitrusting bij echte paarden! en worden ook geleverd met een instructie boekje.

De Crafty Pony hebben wij op voorraad in de ruitershop. 

(Alle deelnemers ontvangen een leuke korting op de Crafty Pony)

De Crafty Pony mag iedere dag mee op ponykamp 😊

*Het is niet verplicht om een Crafty Pony aan te schaffen, er zijn altijd kinderen die er 1 hebben en dan wordt er samen gespeeld)

De kinderen mogen alle dagen een vaste pony uitkiezen waarop ze rijden. Ze worden in kleine groepjes ingedeeld zoveel mogelijk op gelijk niveau en leeftijd.

Als herinnering krijgt elk kind een dagboek. Elke dag is er een moment om hierin te schrijven, knutselen of op een andere manier creatief mee bezig te zijn. In dit dagboek staan alle onderwerpen die aan bod komen.

De lessen worden gegeven door gediplomeerde instructeurs. 

De Ponykamp 4-daagse is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde ruiters in de leeftijd van 5 tot 13 jaar. Om de kwaliteit en veiligheid te waarborgen is er een max. van 12 kinderen.

Datum: 10, 11, 12 en 13 juli 2023. Tijd: elke dag van 9.30-15.30 Lunch is inbegrepen met iedere dag vers brood, en de div. tussenoortjes en drinken. Kortom geheel verzorgde dagen.

Investering: € 387,00

Het 2e kind  uit 1 gezin krijgt € 29,00 korting.

Zit je al op paardrijles, dan is deze Ponykamp 4-daagse een waardevolle toevoeging, en zal de ruiter hier veel voordeel uit halen.

Heb je nog geen paardrijles gehad, dan haal je met deze Ponykamp 4-daagse meer uit je praktijklessen.

Ben je nog nooit op ponykamp geweest bij Stal Veldhoeve dan is dit ponykamp een geweldige keuze.
Ben je al geweest en smaakt dat naar meer? Dan is de Ponykamp 2-daagse 2.0 een fantastisch vervolg met veel nieuwe activiteiten.

Je kan je opgeven door een mail te sturen naar: info@veldhoevecoaching-begeleiding.nl  Daarna ontvang je het inschrijfformulier.

Wacht niet te lang, er zijn al aanmeldingen binnen. Wij kijken er naar uit!

 Heb je verder nog vragen, stel ze gerust!

Meest recente reacties

27.05 | 11:47

Bedankt voor de goede zorgen en het goede werk Vol vertrouwen naar een mooie toekomst voor Nubby en mijzelf

21.06 | 21:20

Zaterdag bij Corné en Hennie geweest. Erg kundig, belang van de dieren staat voorop. Open in gesprek, meedenkend . Bedenktijd gekregen en alle medewerking. Super toegewijde eigenaren . Direct vertrouw

15.04 | 14:45

Vandaag mijn eerste paardencoaching gehad. En wauw wat bijzonder om mee te maken ! Heel bijzonder hoe het paard Wiebe op mijn positivietijd reageerde! Ik kijk al uit naar mij volgende sessie !

22.08 | 17:14

Graag wil ik mijn dochter Imke een x meer laten doen aan de plopjesles. Ze is 4,5 en heeft al aantal c op paarden gezeten

Deel deze pagina