Ook voor een verjaardagsfeestje kunt u bij ons terecht!

Tijdens zo’n verjaardagsfeestje gaan de kinderen kennismaken met onze pony’s. De kinderen maken op een speelse manier kennis met het pony rijden.
Deze feestjes kunnen gereserveerd worden op een woensdag middag. 2x per maand is er ook plaats voor de zaterdag middag.

Je kan kiezen uit een aantal arangementen. Er staan tijden vermeld maar in overleg kunnen deze aangepast worden.

Feestje 1. Aanvang 13.30

Misschien heb je zelf thuis al een bijna compleet feestje georganiseerd maar mist je nog dat leuke extraatje? Dan kun je met je feestje een uur 2-4 pony's huren, deze kunnen dan gepoetst worden en gewandeld in onze rijbaan. Limonade en een zakje chips aan het eind zijn inbegrepen. Naast een van onze instructeurs is het gewenst dat 1 of beide ouders een pony begeleid.

Tarief: €15,00 p/p (1 uur)   Koffie voor volwassenen gratis.

Feestje 2. Aanvang 13.00/13.15

De kinderen hebben thuis lekker gegeten en vieren het feestje verder samen met de pony's. We starten met een rondleiding, bespreken het programma en maken afspraken t.b.v. veiligheid.

Na de kennismaking met de pony's gaan we ze verzorgen. De kinderen leren hoe je een pony poetst. Ook mogen er vlechten en knotjes gemaakt worden met leuke elastiekjes en knipjes. Dan is het tijd om te gaan rijden. Naast een van onze instructeurs is het gewenst dat 1 of beide ouders een pony begeleid. Als de pony's weer afgezadeld zijn en na verzorgt gaan de kinderen gezellig samen iets drinken en snoepen van een zakje chips.

Tarief: €22,00 p/p (2 uur)  Koffie voor volwassenen gratis.

Feestje 3. Op woensdag middag gelijk uit school. Tijd nader overeen te komen.

Ontvangst in de kantine met limonade en overheerlijke frietjes met frikandel. Na de gevulde maag gaat de jarige de cadeautjes uitpakken. Daarna gaan ze kennis maken met de pony,s, ze leren hoe een pony gepoetst wordt, Ook mogen er vlechten en knotjes gemaakt worden met leuke elastiekjes en knipjes. De kinderen gaan pony rijden, en gaan de pony's ook weer na verzorgen. Naast een van onze instructeurs is het gewenst dat 1 of beide ouders een pony begeleid. Daarna gaan ze gezellig samen iets drinken en snoepen van een zakje chips.

Tarief: €32,00 p/p (2 ½ uur)  Koffie voor volwassenen gratis, frites met frikadel €7,00 p/volwassenen.

Feestje 4. Op de woensdag middag gelijk uit school. Tijd nader overeen te komen.

Geschikt voor kinderen die al op paardrijles zitten.  Thema: Wedstrijd rijden! 

Ontvangst in de kantine met limonade en overheerlijke frietjes en frikandel. na het eten ga je je eigen frontriem maken, zodat jouw hoofdstel straks extra mooi is. Daarna worden de pony’s wedstrijd klaar gemaakt dus poetsen maar! We gaan een aantal wedstrijdjes rijden waar je punten mee kunt verdienen, we zijn benieuwd wie er straks de winnaar is van de wedstrijd! Limonade en een zakje chips aan het eind zijn inbegrepen.

Tarief: €32,00 p.p ( 2 1/2  uur) Koffie voor volwassenen gratis, frites met frikadel €7,00 p/volwassenen.

Kleding:

Veilig paardrijden staat bij ons voorop, daarom rijden wij altijd met een cap. Deze kunt u bij ons lenen. Na een cap zijn laarzen het belangrijkste. Heb je geen paardrijlaarzen, dan kun je ook rubber laarzen gebruiken, of schoenen met doorlopende zolen en een hak, let op een goede pasvorm.
De kleding moet voldoende bewegingsvrijheid bieden maar mag niet met alle winden gaan meewaaien, losse flapperende delen kunnen je  paard/pony onrustig maken. Onderkleding en met name de broek moeten glad aansluiten, omdat plooien vervelend kunnen inwerken op de huid.
Wanneer  je geen paardrijbroek hebt  kun je een andere broek (een legging bijvoorbeeld) aandoen. Tevens moet je het dragen van grote oorbellen en andere sieraden zoveel mogelijk beperken.

Wij vragen bij reservering een aanbetaling van € 50,-.

Resterende bedrag op de dag contant afrekenen of vooraf overmaken.

Voor meer informatie of om af te spreken kun je contact opnemen met Hennie. Tel: 06-13569453 of een bericht sturen via de contact pagina van de website.

Wil je zo vriendelijk zijn om bij reservering de leeftijd van de kinderen op te geven?

Minimum aantal is 6 kinderen.


Voor de jarige hebben we nog een verrassing, een cadeau uit onze ruitershop of een pony poets-doe uurtje. 

Meest recente reacties

27.05 | 11:47

Bedankt voor de goede zorgen en het goede werk Vol vertrouwen naar een mooie toekomst voor Nubby en mijzelf

21.06 | 21:20

Zaterdag bij Corné en Hennie geweest. Erg kundig, belang van de dieren staat voorop. Open in gesprek, meedenkend . Bedenktijd gekregen en alle medewerking. Super toegewijde eigenaren . Direct vertrouw

15.04 | 14:45

Vandaag mijn eerste paardencoaching gehad. En wauw wat bijzonder om mee te maken ! Heel bijzonder hoe het paard Wiebe op mijn positivietijd reageerde! Ik kijk al uit naar mij volgende sessie !

22.08 | 17:14

Graag wil ik mijn dochter Imke een x meer laten doen aan de plopjesles. Ze is 4,5 en heeft al aantal c op paarden gezeten

Deel deze pagina