Plopper de plop.....

Bij Paardrijschool Stal Veldhoeve is het voor kinderen vanaf 4 t/m 6 jaar mogelijk deel te nemen aan de Plopjesles. Tijdens deze lessen, welke een uur duren, leren de kinderen spelenderwijs om te gaan met het verzorgen en de verschillende bewegingen en gangen van de pony. Naast oefeningen in stap, leren ze ook draven, doen ze spelletjes en maken ze soms zelfs een heel klein sprongetje. Naast de instructie worden de kinderen hierin begeleidt door één van de ouders. Dit houdt in dat deze ouder niet alleen naast de pony loopt, maar deze ook vast heeft. Dit geeft kinderen een gevoel van veiligheid. De praktijk wijst uit dat kinderen die deel hebben genomen aan de plopjeslessen veel makkelijker doorstromen naar de duo lessen. De Plopjesles vind plaats op zaterdagmiddag van 13.00 tot 14.00 en per les is er plaats voor maximaal 5 kinderen. 

Er is veel animo voor deze lessen en wij willen zoveel mogelijk kinderen laten meedoen!  Wij hanteren geen vaste lijst. U kunt uw kind per les aanmelden uiterlijk de donderdag ervoor bij Hennie Timmer. Het liefst per mail. Dit kan op de site via de contact pagina.


Deze  losse lessen moeten contant voor de les worden afgerekend aan de instructie en de kosten bedragen € 25,00 p/p per les.

Wij vragen of u zelf wilt zorgen voor een goedpassende veiligheidscap. Deze is verplicht. 
(Er zijn enkele caps te huur voor € 2,50 per les)

Rijlaarzen zijn niet verplicht,regenlaarsjes zijn ook prima of stevige schoenen met een hak. Gymschoenen zijn niet toegestaan.

Het is comfortabel voor je kind om een gladde broek, b.v. legging te dragen. Naden in een broek kunnen gaan knellen. Makkelijk zittende bovenkleding, en geen loshangende haren.

Hieronder bij opmerkingen kan je inschrijven voor de plopjesles.

Opmerkingen

Annelies

22.08.2020 17:14

Graag wil ik mijn dochter Imke een x meer laten doen aan de plopjesles. Ze is 4,5 en heeft al aantal c op paarden gezeten

Meest recente reacties

27.05 | 11:47

Bedankt voor de goede zorgen en het goede werk Vol vertrouwen naar een mooie toekomst voor Nubby en mijzelf

21.06 | 21:20

Zaterdag bij Corné en Hennie geweest. Erg kundig, belang van de dieren staat voorop. Open in gesprek, meedenkend . Bedenktijd gekregen en alle medewerking. Super toegewijde eigenaren . Direct vertrouw

15.04 | 14:45

Vandaag mijn eerste paardencoaching gehad. En wauw wat bijzonder om mee te maken ! Heel bijzonder hoe het paard Wiebe op mijn positivietijd reageerde! Ik kijk al uit naar mij volgende sessie !

22.08 | 17:14

Graag wil ik mijn dochter Imke een x meer laten doen aan de plopjesles. Ze is 4,5 en heeft al aantal c op paarden gezeten

Deel deze pagina