Vrij rijden

Vanaf heden is het mogelijk om vrij te rijden op een pony/paard. Dit vrij rijden kan je gebruiken om bv. je proef nog eens te oefenen of gewoon omdat je extra wilt rijden. Het is geschikt voor een gevorderde ruiter die ook de galop goed onder de knie heeft. Je mag ook met meerdere ruiters vrij rijden.

De ruiters die niet gevorderd zijn mogen aan de longeerlijn of begeleid worden door een van de ouders aan een halster touw.

Het vrij rijden kan op maandag of donderdag. Op andere dagen in overleg i.v.m. de lessen. 

Het vrij rijden kan alleen onder toezicht van een volwassenen. Het is niet toegestaan om anderen op de pony te laten rijden.                                                                                       

De kosten voor vrij rijden zijn € 30,00 (Pony) per half uur. Excl. het poetsen en op en af zadelen. Dit is bij de prijs inbegrepen.

Paard: € 40,00 

Meest recente reacties

27.05 | 11:47

Bedankt voor de goede zorgen en het goede werk Vol vertrouwen naar een mooie toekomst voor Nubby en mijzelf

21.06 | 21:20

Zaterdag bij Corné en Hennie geweest. Erg kundig, belang van de dieren staat voorop. Open in gesprek, meedenkend . Bedenktijd gekregen en alle medewerking. Super toegewijde eigenaren . Direct vertrouw

15.04 | 14:45

Vandaag mijn eerste paardencoaching gehad. En wauw wat bijzonder om mee te maken ! Heel bijzonder hoe het paard Wiebe op mijn positivietijd reageerde! Ik kijk al uit naar mij volgende sessie !

22.08 | 17:14

Graag wil ik mijn dochter Imke een x meer laten doen aan de plopjesles. Ze is 4,5 en heeft al aantal c op paarden gezeten

Deel deze pagina